Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista     -Anni Linnavirta
Onni löytyy läheltä ja kauneus kotimaan marjoista -Anni Linnavirta

EKOPHARMA Helsinki

Suomalainen luonnonkosmetiikan ihonhoitosarjaEKOPHARMA Suomessa valmistettu suomalaiselle iholle

Tuotteet kehitetään, valmistetaan ja pakataan Helsingissä, josta ne lähetetään suoraan jälleenmyyjille. Ostamalla ja käyttämällä EKOPHARMA-tuotteita olet itsekin osana kotimaista tuotantoketjua.

Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu.

Kenelle EKOPHARMA sopii?

Ihan kaikille, nuoresta jo varttuneempaan ikään ehtineille. Tuotteissa on hyvä siedettävyys, joten ne sopivat myös herkkäihoisille. Kaikki ihonhoitotuotteet sopivat myös vegaaneille sekä raskaana oleville. Tuotteiden hinnat vaihtelevat 12-45€ välillä. 

Kosmetologi neuvoo hoitolassa juuri sinun ihosi tarpeisiin oikeat tuotteet. Jos sarja on täysin uusi ja tuntematon sinulle, suosittelen Marjamatka-kasvohoitoa, jossa pääset kokemaan kotimaisten marjojen tehon.


Académie

Ranskalainen ihonhoitosarja


Académien vahva tieteellinen lähestymistapa ja huolellinen tutkimustyö näkyvät tuloksina, jotka sekä näkyvät että tuntuvat. Tuotteissa korostuvat poikkeuksellisen tehokkaat aktiiviainepitoisuudet, jotka ovat näkyvissä jokaisessa tuotepakkauksessa.

Tuotteiden lisäksi kosmetologin tekemät erikoiskasvohoidot sisältävät mm. hedelmähappoja, vitamiineja, entsyymejä ja kasvien kantasolu-uutteita, joiden kaunistavat vaikutukset näkyvät heti.